dijous, 15 de novembre del 2007

Senglar estofat

Ingredients:

1 1/2 kg de senglar
1 kg de patates
12 cebes petites
2 pastanages
2 tomàquets
alls
12 ametlles
oli i sal

Tallem, salem i enfarinem el senglar, i seguidament el fregim en una paella o cassola am l'oli ben calent. Un cop daurat el retirem i el guardem. Afrofitant l'oli de daurar el senglar, farem un sofregit de ceba.
Quan la ceba sigui ben cuita i rossa, hi afegirem el tomàqet, i un cop reduït i tirem les cebes petites i les pastanages tallades a rodantxes, hi afegirem el senglar que havíem retirat i ho cobrirem amb aigua bullent. Ho taparem i ho deixarem a foc ben baix.
Mentrestant pelarem les patates i , tallades a daus, ben netes i escorregudes, les passarem per la paella amb oli. Un cop fregides les salarem i les afegirem al senglar.
Per últim farem una picada d'all i ametlles torrades, l incorporarem al senglar i deixarem que bulli tot junt. Un cop rectificat de sal, ja tindrem el plat a punt.