dijous, 15 de novembre del 2007

Peus de porc amb botifarres

Ingredients:

6 peus de porc
3 botifarres
llorer
oli
1 ceba grossa
all
3 tomàquets
sucre, sal i pebre
julivert
12 ametlles i pa torrat

Courem els peus de porc en una olla amb aigua, de manera que quedin coberts, juntament amb la sal necesària i una fulla dellorer.
A part, en una cassola posem un raig d'oli i fem un sofregit amb la ceba mitjana tallada molt petita; sensa deixar enrrosir-la gaire, hi tirarem un gra d'all trinxat ben petit i , seguidament, el tomàquet.
Llavors hi afegirem un pols de sucre per treure l'acidesa, un pols de sal i un de pebre.
Farem una picada d'all i julivert i ametlles, a la qual afegirem el suc de fer bullir els peus, i ho tirarem a la cassola amb el sofregit.
Quan hagui fet xup-xup una estona, hi afegirem les botifarres i ho deixarem coure una mica.
En una plata per anar el forn i col·locarem els peus bullis, i per damunt i posarem el sofregit amb les botifarres. Per últim, escamparem per sobre dels peus un xic de pa torrat i els posarem al forn fins que quedin torradets.